Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A beíráshoz a fórum oldalon (Fórum ) regisztráció szükséges !
REGISZTRÁCIÓ : E-MAIL CÍM,FELHASZNÁLÓNÉV. A rendszer  e-mailt küld,és az ott kapott jelszóval lehet belépni,ezután lehet saját jelszót megadni (ez szükséges ) miután a jelszót megváltoztatta beléphet a fórum oldalra. Innentől a rendszer felismeri és nem kell bajlódni  a jelszó megadással,(természetesen ha másik gépről jelentkezik be akkor a rendszer nem ismeri fel,ilyen esetben ismét szükséges a jelszó megadása.)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Közös képviselet

(KEMPA House Kft, 2011.06.05 14:00)

Tisztelt Tulajdonosok!

Cégünk társasházak kezelésével, könyvelésével, jogi képviseletével foglalkozik!
Szolgáltatásunk keretében vállaljuk még társasházak takarítását, karbantartását, Fundamenta ügyintézését, pályázati lehetőségek kiaknázását, kisebb nagyobb felújítások lebonyolítását.

A tulajdonosok érdekeit szem előtt tartva, májustól működik ügyfélkapus rendszerünk ,ahol a lakók naprakész betekintést nyerhetnek egyedi társasházi folyószámlájukhoz, nyomon követhetik befizetéseiket, energiaelszámolásaikat, egyenlegüket. Valamint letölthetik a házat érintő fontosabb dokumentumokat Pl. alapító okirat SZMSZ stb.

A szolgáltatásaink minden esetben a lakóközösség igényeihez igazodik, korrekt árakon megbízható számonkérhető, ellenőrizhető módon.

Várjuk minden kedves érdeklődőnket!

Tisztelettel

KEMPA House Kft +36209463988, +36209463983

www.kempahouse.hu